top of page
074.jpg

Bryllupsfotografering

& informasjon

Bryllupsfotograf-universet er enormt, og det kan være vanskelig å vite hvordan man går frem, Lurer du på hvordan man tar kontakt, hvordan vet man at man har blitt booket inn, og ikke minst - hva skjer videre? Her finner dere en 10-trinns guide til hvordan bryllupsfotografering sammen med meg ser ut, helt frem til dere lander på denne siden, til bildene er levert.

01:

Research

Først og fremst: Gjør researchen deres! Gå inn på fotografers nettsider og sosiale medier. Sjekk bilder og anmeldelser som fotografen har fått. Gjør dere opp en tanke om disse tingene:

- Hvor mange timer vil vi ha fotograf?

- Hva slags stil ønsker vi?

- Budsjett.

Her finner dere min oversikt over pakkeløsninger og priser.

02:

Ta kontakt

Når dere har funnet den/ de fotografene dere er mest interesserte i - ta kontakt snarest mulig! Fotografer kan fort bli booket 1-2 år i forkant, så her må man være på hugget om man har funnet noen som tar bilder du drømmer deg helt bort i. Er det meg? Da kan du bruke kontaktskjemaet mitt eller sende en mail til post@iselinnandersen.com

064.jpg
051.jpg

03:

Vi møtes

Etter en kjapp snakkis over mail så møtes vi enten digitalt eller fysisk for å snakke mer om bryllupet, deres forventninger til en fotograf, og hvordan jeg jobber på en bryllupsdag. Og ellers alle spørsmål dere måtte ha! På denne måten kan vi se om kjemien stemmer, og om dere tenker at jeg er den riktige for å forevige deres dag. 

04:

Kontrakt

Når dere har bestemt dere for meg som fotograf, så sender jeg dere en kontrakt. Dette er for både deres og min sikkerhet. Ved signering av denne avtalen sender jeg dere en faktura på første delbetaling. Denne vil være på 30% av totalbetløpet. Når kontrakten er signert og første delbetaling er unnagjort - så har dere offisielt fotograf i boks!

115.jpg
Nastaran_Stian_047.jpg

05:

Forlovelsesfoto

Ved bestilling av heldagspakkene får dere gratis forlovelsesfotografering, men mange velger å bestille dette også i mindre pakker! Dette er en ypperlig øvelse for å bli kjent med hverandre, og for dere å kjenne at - jøss! Det å bli tatt bilde av er jo ikke så farlig! Dere sitter også igjen med bilder som kan brukes i invitasjoner, i bryllupslokalet, eller rett og slett henges på veggen. Et fint minne fra kjærestetiden! Mange velger å ta forlovelsesbildene omtrent et år før bryllupet, men dette er selvsagt helt valgfritt.

06:

Planlegging

Dere trer inn i planleggingsfasen før bryllupet. Husk at dere alltid har mulighet til å ta kontakt med meg, dersom dere har noen spørsmål. Når ting begynner å falle på plass med planleggingen har vi et eller flere telefonmøte(r) for å sikre at alt er avtalt til den store dagen. Jeg ønsker alltid å få tilsendt kjøreplaner og kontakt til toastmastere for å kunne ha full kontroll over dagen.

anton+emilie210.jpg
m+s059 (1).jpg

07:

Siste innspurt

Det er aller, aller siste innspurt, og to uker før bryllupet blir dere tilsendt det resterende beløpet for bryllupsfotograferingen. Det er viktig at dere holder fotografen informert om eventuelle endringer. Nå er den store dagen like rundt hjørnet!

08:

Bryllupsdagen!

Hurra - den store dagen deres har kommet! Jeg møter opp til avtalt tid, og knipser i vei. Vi har hatt god kommunikasjon i forkant, så jeg har full kontroll over dagen. Deres jobb er bare å slappe av og nyte dagen med venner, familie og hverandre, og feire kjærligheten!

069.jpg
3A8A7551.jpg

09:

Dagen derpå

Dagen derpå vil dere våkne til en mail fra meg med noen bilder fra bryllupsdagen deres (omtrent 5-10 stk) som er klare til nedlasting og deling! Ved heldagsfotografering så blir det satt opp et bildegalleri jeg ordner under middagen slik at dere kan se bildene allerede da.

10:

Hvetebrøddagene

Imens dere nyter hvetebrøddagene nyter jeg redigeringsdagene! Senest 10 uker etter bryllupet deres vil dere få en mail fra meg med link til galleriet deres. Sett dere ned sammen, ha god tid, snacks og noe godt og drikke - og gjenopplev dagen sammen! I etterkant kan dere bestille album og prints til å henge på veggen hos meg. 

karineognicolay127'.jpg
bottom of page