top of page

RAMSALT & EKTE

27. juni 2020 sa Lars og Marilene "ja" til hverandre på Amfiet i Kråkevika, Spangereid. Stedet hvor Sagnet Om Kråka har blitt fremført utallige ganger, ble dette nå scenen hvor disse to skulle begynne sin kjærlighetssaga som mann og kone.

Jeg møter Lars og forloveren hans i skogen, like bak restauranten Under. Det er en nydelig og varm sommerdag og stemningen er til å ta og føle på. Vi skal ha en "firs look" - altså at Lars og Marilene skal få se hverandre før selve vielsen.

Lars er spent. Jeg plasserer han slik at han står vendt mot horisonten, og jeg ber han om å vente. Snart kommer Marilene, og de skal få se hverandre i finstasen.

Et vakkert og ekte øyeblikk.


Etter brudeparet hadde fått sett hverandre tok vi de offisielle portrettbildene før vielsen.

Håret til Marilene ble ordnet på Hårmakeriet på Vigeland. Blomstene er ordnet av Lars sin fetters kone, Helene Sodeland.

Brudekjolen til Marilene er av merket Pronovias og modellen heter «Mathilde». Kjøpt på Elegant mote i Kristiansand. Lars har kjøpt sin dress på VIC i Mandal.

Ringen arvet Marilene fra sin mormor Åse Mathilde, som forøvrig gjorde valget av kjole enda mer perfekt siden modellnavnet på kjolen er det samme som hennes mormors mellomnavn.

Brudeparet og forloverne gikk alle i Converse.

Lars og Marilenes sønn ble også med på noen av bildene.

Bryllupsbuen er laget av Lars’ pappa.En fantastisk vakker, ramsalt og ekte vielse.
381 views0 comments

Comments


bottom of page